Zsíros Bőr kezelése

A zsíros bőr nem csak a tinédzserek problémája. Szalonunkban alapos diagnosztizálás után kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módszert és  készítményeket termékeink gazdag tárházából.

SOLAR ENERGY


Mitesszeres, zsíros bőrök ápolása, gyógyítása a Holt-tenger hatóanyagaival.

Ezt a termékcsaládot a Gigi Laboratórium főleg a zsíros, szeboreás, problémás bőrök kezelésére, ápolására fejlesztette ki. Az egyik legsikeresebb termékcsaládja a cégnek.

A Holt-tenger a Föld egyik legmelegebb területén található, vulkánikus források táplálják. Az állandó párolgás miatt rengeteg vizet veszít, ezért sókoncentrációja állandóan növekszik. Jelenleg ez a koncentráció kb. 30% és kb. 60 féle sóból áll.

A sókon kívül a Holt-tenger és környéke igen gazdag iszapban, amelyet szintén vulkanikus eredetű források hoztak létre. Ez az iszap különleges gyógyító erejével vonzza az idelátogató gyógyulni vágyókat, főleg a reumatikus és bőrbetegségek (pszoriazis) hatásos ellenszere.
A lakosság 85%-nál találkozunk a szeboreás bőr különböző súlyosságú eseteivel, melynek kezelésében a Solar Energy termékcsaládnak kiemelt szerepe van.


SEA WEED


Méregtelenítés, faggyúműködés szabályzás, hidratálás, vitamin és ásványianyag pótlás tengeri algákkal.

A Sea Weed termékcsalád a tengeri algákra épül. Az algák - más néven tengeri moszatok - az alsóbbrendű növények nagy és gazdag csoportját képezik. Napjaink legjelentősebb hidrokolloid forrásai.
Az algák bőrre gyakorolt hatása:
    - tartósan fokozzák a vérkeringést, és ez által megakadályozzák a bőr alatti kötőszövetek rugalmasságának elvesztését,
    - tartalmazzák a hámsejtek naponkénti megújulásához szükséges életfontosságú ásványi sókat, nyomelemeket,
    - salaktalanítják, méregtelenítik a szöveteket, felgyorsul a sejtek megújulása, az öregedési folyamat kitolódik,
    - az ásványi sók meggyorsítják a sejtek életműködési folyamatát,
     - nem szárítják a bőrfelszínt, mert megkötik a nedvességet.
 A Sea Weed készítmények illat- és színezőanyagot nem tartalmaznak, így allergia veszélye alig áll fenn. Ez a termékcsalád normál és zsíros bőrre ajánlott, mert javítja a bőr vízháztartását, normalizálja a faggyúmirigyek működését.


DERMA CLEAR


Gyógykezelés gyulladt, zsíros, aknés bőrre, faggyúműködést és hámképzést szabályozó, antibakteriális, hormonsemlegesítő és enzimblokkoló hatóanyagokkal.

Új sorozatunk bőrgyógyászok, vegyészek és a kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati,  és laboratóriumi tesztek során vizsgáltak.

A klinikai kísérletek eredményei szerint a termékek egy hónapos használatával 75%-kal csökkent a mitesszerek és gyulladt pattanások száma!
A GIGI Medical filozófiája egy három lépcsős kezelési koncepcióra épül:

1. A diagnózis felállítása és a bőr kezelése egy szakképzett kozmetikus által a Derma Clear terméksorozat segítségével.
2. A Derma Clear termékekkel való kezelés otthoni folytatása. A termékekben olyan hatóanyagok találhatók, melyek csökkentik a faggyúkiválasztást, felgyorsítják az elhalt hámsejtek leválását, tisztítják a bőrt és megvédik a baktériumoktól, valamint a mitesszerek kialakulásától.
3. Az elért eredmények szinten tartása. A problémák megszűnése után a termékek további alkalmazásával megelőzhető a pattanás visszatérése.  A termékek megvédik a bőrt a környezetszennyezés ártalmaitól, a káros napsugárzástól, a szabad gyökök roncsoló hatásaitól, a mitesszerek újratöltődésétől. A bőr simává, bársonyossá, egyenletessé és finom pórusúvá válik.  

LIPACID


Faggyúműködés-, hámképzésszabályzás, hidratálás és a bőr ökoflórájának helyreállítása gyógyhatású kozmetikumokkal.


A Lipacid természetes poliszacharid tartalmú kozmetikum család, melyet akár „zsírfalónak” is hívhatnánk. Zsír és olajmentes, minimális alkoholtartalmú (csak egyes készítményeiben van), nem irritál. Megőrzi a bőr egészséges flóráját. Véd a kórokozóktól. Gyulladásgátló, nyugtató és tartósan hidratál. A szaruképzést normalizálja, a hám idő előtti leválását megakadályozza. Allergiaellenes faktort, UV szűrőt, antioxidánst és szabadgyök hatások ellen védő összetevőket tartalmaz. Tartósítószer nélküli, gyógyhatású kozmetikai termékcsalád.

További információ és bejelentkezés: 06/1 3183-801, vagy a +36-30/ 900-4207-es telefonszámokon.


Joomla SEF URLs by Artio