C&A


Vitaminpótlás, érfalerősítés, hidratálás, regenerálás, kötőszövet állapot javítás C-, A-, E-, F-vitaminnal.

E termékcsalád szinergikusan ötvözi a C- és A-vitamin hatását kihasználva azok egymást védő és erősítő sajátosságát. Mindez olyan mikrokapszulázott kivitelben készült, amely megvédi az értékes hatóanyagokat a bőrre kerülésig a károsodástól.
A C-vitamin döntő szerepet játszik a támasztószövetek kialakulásában, az érfalak szilárdságának fenntartásában és gyógyulásában, gyógyítja a sebeket, az égési sérüléseket, fékezi a tirozináz enzim működését, fokozza a sejtek oxigén felvételét, kiváló antioxidáns.
Az A-vitamin nélkülözhetetlen a kötőszövet normális fejlődéséhez, megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását, szarusodását, előnyösen befolyásolja a sejtosztódást, a bőr regenerálódását, mérsékli az öregségi foltokat, hatásos az akne kezelésében.

E-vitamin


Antioxidáns védelem, fiatalítás zsíros és száraz bőr számára egyaránt.

Az E vitamin az utóbbi évtizedekben vált az igényes kozmetikumok alapanyagává. Születéshordozónak nevezték el, mert az E vitamin a tojássárgájában, magvakban, a csírákban fordul elő legnagyobb mennyiségben, valamint a fejes salátában és a májban.
A Gigi Cosmetic Laboratories E Vitamin készítményeiben liposzómába "csomagolt" D1 alfa-tokoferol-acetát található. Ez a bőrtípustól függetlenül;
    - stimulálja a szarusejtek szintézisét,
    - védi a bőrt a káros hatásoktól,
    - gátolja a ráncképződést,
- hidratáló, - ezért normál, száraz és zsíros bőrökre is alkalmazható.

Joomla SEF URLs by Artio