Kozmetikai Kezelések

Bőrnyugtató Anti-redness kezelés (érzékeny, irritált bőrre)

Fiatalító, ránctalanító kezelés, roseceára hajlamos bőrre. Leviszi a bőrpírt, nyugtatja a bőrt, megakadályozza az eritéma kialakulását. Az arckontúrok megemelkednek, a rácok kisimulnak. A Quadro géphez kifejlesztett Anti-redness szérum olyan természetes anyagokat tartalmaz, melyek segítenek leküzdeni a bőrben lezajló gyulladásos folyamatokat és megerősíti a bőrt az újabb irritáló ingerekkel szemben.

 

 

Plasztikai műtét utáni bőr rehabilitáció

Felgyorsítja a bőr regenerációját, látványos bőrállapot javulást és ránctalanítást eredményez. A géphez kifejlesztett Detox szérum feloldja és semlegesíti a bőrben összegyűlt méreganyagokat, a sejthártyákon áthatolva a sejten belül elraktározódott mérgeket semlegesíti.
Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, védelemmel látja el a sejtek DNS-ét.

 

Halványító kezelés pigmentfoltos bőrre

Fiatalító, ránctalanító, halványító kezelés szeplős, májfoltos bőrökre. A Quadro géphez kifejlesztett Whitening szérum erős bőrhalványító hatású, mely négy aktív hatóanyaga által halványítja a pigmentfoltokat és blokkolja a melanin termelést. Az eredmény eléréséhez 4-6 alkalmas kúra javasolt, az elért eredmény megfelelő lakossági termékek használatával fenntartható.

 

Feszesítő, anti-aging kezelés érett bőrre (mély ráncokra, nagyon laza kötőszövetre)

Feszesíti a bőrt, eltünteti a ráncokat és megemeli a kontúrokat.
A Quadro géphez kifejlesztett Anti-aging szérum három biológialag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek különböző szinteken járulnak hozzá a bőr megfiatalításához. Egyrészt regenerálják a roncsolódott kollagén rostokat, másrészt új kollagén rostok termelődését stimulálják, harmadrészt blokkolják a mozgató idegek és az izmok kapcsolódását a Botox működését utánozva. A szérum gátolja a glikációs folyamatokat és blokkolja a kollagenáz és elasztáz enzimek fehérjebontó törését.

 

Hidratáló kezelés vízhiányos bőrre / mélyhámlasztás utáni rehabilitáció

 

Ránctalanító, fiatalító, mélyhidratáló kezelés. A Quadro géphez kifejlesztett Moisturizing szérum növeli a bőr nedvességtartalmát és elősegíti a nedvesség megtartását is, feltölti a száraz ráncokat.  Hozzásegíti a bőrt a normális anyagcsere folyamatok helyreállításához, kiváltva a megújulási folyamatokat. 

 

Vitamin feltöltő, szabad gyök semlegesítő kezelés sápadt, vitalitást vesztett bőrre

Fiatalító, ránctalanító kezelés vitalitást vesztett bőrre. A Quadro géphez kifejlesztett Anti-free radicals szérum minden bőrtípusnál semlegesíti a napfény, a légszennyezés és a természetes oxidációs folyamatok során a bőrben felhalmozódott szabad gyököket.

 

 

Tápláló kezelés érett, zsírhiányos bőrre

Feltöltő, intenzív tápláló, regeneráló, fiatalító kezelés zsírhiányos, öregedő bőrökre. A Quadro Nourishing szérum elengedhetetlen a bőr rehabilitációjához. Feltölt és friss, üde arcbőrt eredményez. Mélyen táplálja a bőrt, megfelelő tápanyagokat nyújtva az egészséges anyagcsere-folyamatokhoz.

 

Gyors szépítő kezelés

15 perces gyors fiatalító kezelés reprezentatív megjelenések előtti gyors állapot javításra.

 

Hajhagyma stimuláló kezelés

A korpásodás megszüntetésére, a hajhagymák és a hajas fejbőr stimulálására.

 

Hegeket csökkentő kezelés

Hegek, stria csökkentésére, eltüntetésére 6 alkalmas kúra során.

Joomla SEF URLs by Artio