EGY NÉGYFUNKCIÓS KEZELŐGÉP, AMELY VISSZAFORGATJA AZ IDŐ KEREKÉT...
AKÁR EGY ÉVTIZEDET IS FIATALODHAT 4-6 KEZELÉS UTÁN!

MÉG HOGY AZ IDŐT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI...?

De igen! Mindenki vágya, hogy megállítsa az öregedés folyamatát és hogy fiatalabb legyen.
A GIGI bemutatja forradalmian új innovációját a GIGI Quadro TIME MACHINE TM-t.
A négyfunkciós szúrás és vágásmentes kezelőgépet, amely már az első alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket és nemcsak megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét...

1. Dinamikus vízsugár peeling

Szuperszonikus sebességgel áramló víz és levegő keverékével, mint egy apró hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt. A többi peeling módszerrel ellentétben kifejezetten kellemes érzés, hatása azonnali és látványos. Természetes módon stimulálja a kezelt felületen a biokémiai és fiziológiai folyamatokat. Nincs bőrirritáció, egyenletes a koptatás. Tiszta, könnyen végezhető munka természetes anyagokkal, rövidebb kezelési idő.
quadro1
A kezelés hatására nemcsak a bőr hatóanyag felszívódó képessége javul, de beindul a sejtregenerálódás és a víz hatásának köszönhetően csökken a ráncok mélysége is. A kezelt felület azonnal üdébb, feszesebb és simább lesz, a száraz ráncok feltöltődnek. Eddig csak bőrgyógyászok alkalmazták, egyedülálló a kozmetikai iparban. Nagy előny, hogy a vékony érzékeny bőrökre is alkalmazható, ellentétben az eddig ismert drasztikusabb eljárásokkal szemben! Egyszerre végezhetjük a peelingezést és a nyirokmasszázst. A peelingezés erősségét egyszerűen szabályozhatjuk egy egyszerű nyomás szabályzóval. A készülékhez glikolsavas oldatot használunk.

6 szintű fiatalítás:

Peeling
Mélytisztítás
Hidratáció
Oxigén feltöltés
Vér- és nyirokkeringés fokozás
Pigmentfolt halványítás


2. Elektroporáció

Eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahangos sonoforézis, és több mint a tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. A tű nélküli mezoterápia során gyorsul a hámon, a faggyú- és a verejtékmirigyen keresztüli transzcelluláris és intercelluláris anyagvándorlás. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. Két kezelőfej: golyós, hatóanyag adagolós és klasszikus mezotoll illeszték.

A rádió frekvencia és magas feszültségű elektromágneses hullám segít legyőzni a bőr és sejtfalak elektromos ellenállását, ideiglenes pórusokat nyitva azokon. Az alkalmazott eljárásnak köszönhetően bármilyen méretű és szerkezetű hatóanyagot a sejtekbe tudunk juttatni. Az ideiglenes pórusok a kezelés végeztével sérülésmentesen visszazáródnak a hatóanyagokat magukba zárva.

600 %-kal több hatóanyag a szarurétegben
1200 %-kal jobb hatóanyag-penetráció a hámban
4000 %-kal több hatóanyag a bőralatti kötőszövetben
quadro2

quadro3 A mezo toll segítségével leküzdjük a bőr és sejtmembrán
csatornák elektromos ellenállását. Átstrukturáljuk a sejteket, megnyitjuk az ideiglenes pórusokat.
quadro4
quadro5 A golyós elektródával a mezotollal azonos technológiát alkalmazunk, miközben a roll-on fejen keresztül adagoljuk a hatóanyagokat, amelyek az előkészített bőrön keresztül sokkal hatékonyabban és nagyobb mennyiségbe tudnak a bőrbe és a sejtekbe hatolni. quadro6


3. Y-lifting


Ionto lifting

Az Y elektróda segítségével egyszerre végezhetünk iontoforézist és izomstimulációt.
Az eljárás megemeli az arckontúrokat, fokozza a bőr rugalmasságát, kiválóan alkalmas a hajas fejbőr és a hajhagymák stimulálására is.
quadro7
4. Spray funkció


A spray pisztoly hidratáló, nyugtató folyadékunkat páraszerű köddé alakítja. A páraszerűen porlasztott folyadékkal hidratáljuk és hűsítjük a bőrt. A gőzök és gázok akadálytalanul bejutnak az arcbőrbe, speciális folyadékaink így mélyen fejthetik ki hatásukat és tehetik teljessé az arcbőr komfort érzetét. Ez a funkció más kezelések kiegészítő momentuma is lehet, illetve a dinamikus peeling után is használhatjuk hűsítésre, nyugtatásra.

quadro8
Joomla SEF URLs by Artio