Üdvözöljük Önt abból az alkalomból, hogy a GIGI kozmetikai laboratórium kezelési rendszerét és termékeit választotta!

Először is szeretnénk Önnek megköszöni, hogy szépsége ápolása céljából a Gigi Cosmetic Laboratoires termékeit választotta! Azzal, hogy felkereste kozmetikai szalonunkat, arról tett tanúbizonyságot, hogy Ön is felismerte, a sikeres és boldog élet egyik záloga a jól ápoltság! Nyilván Ön is észrevette már, hogy amennyiben külsőleg meg van elégedve önmagával sokkal határozottabb a fellépése és sikeresebbnek érezheti magát az élet bármely területén.

E megbízható, természetes eredetű alapanyagokból, gyógyszergyári körülmények között készülő márkára támaszkodva gyönyörű ápolt külsőre tehet szert, megszüntetheti bőre esztétikai hibáit és lehetőséget kap arra, hogy megállítsa az időt.

Bőrápolási szisztémánk, hogy kiválóan képzett szakemberek diagnosztizálása alapján végezzük a professzionális bőrápolást, a tökéletes és tartós eredmény eléréséhez pedig otthon használatos készítményekkel szolgálunk. A Gigi kozmetikai laboratórium lakossági termékeit kizárólag kozmetikáinkban vásárolhatja meg, rendkívül magas hatóanyag tartalmuk miatt. Alkalmazásuk előfeltétele a szakember által végzett alapos bőrdiagnosztizálás. Ezáltal folyamatossá válik a bőr állapotának megőrzése.

A Gigi cég különböző termékcsaládokat készít. Ezek meghatározó specifikumai többségükben izraeli eredetűek, a sanyarú éghajlati viszonyok között termő növényekből, illetve a Holt-tenger vizéből, iszapjából készülnek. Tartalmazzák mindazokat a növényi és ásványi anyagokat, amelyek Izrael természeti lehetőségeiből adódnak. A kozmetikumok vivő- és hatóanyagai is természetes eredetűek, illetve szervezetrokon anyagok. Konzerválószerként növényi parabéneket, antioxidánsként pedig E-vitamint tartalmaznak, ennek köszönhetően a Gigi termékek bármilyen hőmérsékleti körülmények között és páratartalom mellett hosszú ideig eltarthatóak, hűtőtárolást nem igényelnek.

Nagy előnye a Gigi kozmetikumoknak, hogy ezeket egymás után, illetve egymásra építve is lehet használni, mivel nem lépnek nemkívánatos reakcióba egymással. A világon elsőként valósította meg a Gigi cég, hogy mindenféle bőrtípus tisztítására optimális pH értékű, alkálifém-mentes, úgynevezett szappannélküli szappanok (Soapless soap) álljanak rendelkezésre. Általános, de igen fontos jellemzője a Gigi kozmetikumoknak, hogy minden nappali használatra ajánlott termék – még a speciális make up is – UV-filtert tartalmaz. A napfény káros – UV-A és UV-B – sugarait kiszűrő fényvédők ugyanakkor nem gátolják meg a bőr egészséges lebarnulását.

Napjaink „népbetegsége" az allergia. A Gigi gyógynövénykivonatokat tartalmazó termékeire csak az adott növényre különösen érzékenyek reagálnak, de ezek száma igen kevés. A különösen érzékeny bőrökre ajánlott kozmetikumok színező- és illatanyagot nem tartalmaznak. Létezik természetesen teljesen hipoallergén termékcsaládunk is. Több termékcsaládról elmondható, hogy paramedicinális jellegű, azaz gyógyhatású.

A Gigi kozmetikai termékek azért népszerűek mind az öt világrészen, mert a képviseletek tanfolyamokon készítik fel a kozmetikusokat a készítmények szakszerű és gazdaságos használatára. A népszerűség egyik további forrása az állandó megújulás, fejlesztés. Egymás után kerülnek ki a gyárból a legkorszerűbb termékek, amelyek sikeressé teszik a kozmetikusok munkáját, és amelyek már megfelelnek a XXI. század követelményeinek is.

Bővebben...

Joomla SEF URLs by Artio